czy ty wiesz jaki jest czynsz za TBS??????????????powiem tak tesciowie mieszkaja w TBS we wroclawiu maja z 70m i placa UWAGAAAAAAA 1700zl!!!!!!!!!!!! tak ze dowiedz sie najpierw o czynsz
LPG gdzie szukac dobrego "gazownika" w Bydgoszczy
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
LPG gdzie szukac dobrego "gazownika" w Bydgoszczy
Witam jak w temacie, jesli ma ktos sprawdzony punkt ktory ogarnia to poprosze o namair, tel ulice, nazwisko obojetne. Znowu zaczynaja sie jaj z gazem i czerwona lampka check irtytuje na maxa. Jutro pokulam na benie moze to mieszanka...
nie chce znowu
pozdraiwam
i dzieki z gory za pomoc
-
dawidF1, ja serwisuję LPG u chłopaków na fordońskiej zaraz za rondem jadąc od strony centrum na fordon
Ewentualnie możesz na glinki podjechać też są dobrzy fachowcy
Komentarz
-
na teamt tych z glinek to juz sie przekonalem na wlasnej skorze ze to "fachowcy". Zobacze na fordonska pozniej do Tobolskiego
Komentarz
-
Co do glinek też mam mieszane uczucia. Mają duży przemiał jeżeli chodzi o zakładanie nowych instalacji. Ale jak mają zrobić coś w instalacji która nie była zakładana u nich to kręcą nosem albo robią na odwal się.
Komentarz
-
Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
Koronowska ,,,a później do Tobolskiego.
Oba są drogie!!Pozdrawiam
Marek
combi 1.9TDi BJB i 1.6 MPi BSE
Komentarz
-
ale z tym co np na regatowej meczyl sie 3 miesiace Tobolski ogarnal z piwem i fajka w rece w 15 min...pieniadze warte
Komentarz
-
dawidF1, kiedyś byłem u tego na regatowej, ale koleś niestety nie robi BRC, ogólnie mało jest warsztatów co robią te instalacje więc też mam mały wybór.
Komentarz
-
Kiedyś mieliśmy Felę 1.3 (silnik Skody) i gaz był zakładany u chłopaków na Glinkach to nawet tego nie potrafili ogarnąć. Za to znajomy dał tam jakiegoś Nissana i on był zadowolony (nie wiem ile w tym prawdy).
Komentarz
Komentarz